Topic: 2024 NFL mock draft, hvilke spillere står over for trade?

Den 30. november 2023 udgav medierne en mock draft af 2024 NFL-draften, men det hele er selvfølgelig baseret på nogle tidligere data, og de faktiske valg vil være baseret på de endelige resultater.

Et af de mere spændende mocks indikerede, at Bears ville bytte Justin Fields til Raiders til fordel for Drake Maye, og at Patriots var interesserede i Caleb Williams. Så hvad vil Bears gøre for quarterback-positionen i draften? De kommer trods alt til at have et dilemma på quarterback-positionen i offseason.

Chris Trapassos løsning er, at Chicago Bears NFL Trøje i denne mock gør det, der er bedst for holdets fremtid og Justin Fields selv, ved at bytte sig til ham og give ham en frisk start og få nogle tidlige draftvalg i processen. I betragtning af hvor vigtig en quarterback holdet har, bør Bears ikke give afkald på en ung, talentfuld og billig spiller på den mest kritiske position i spillet.

Yderligere spekulationer går på, at Raiders også vil kæmpe for Justin Fields på QB-positionen, mens Bears har det 43. valg, som er et andenrundevalg og et betinget tredjerundevalg i 2025, som bliver et andenrundevalg, hvis Justin Fields rammer 75% af sine field goals i 2024.

Samlet set er draftvalgene meget vigtige for holdet Amerikansk fodbold trøjer, det er en mulighed for at tilføje nye spillere eller spillere efter eget valg, især dem, der har flere skader eller har en meget dårlig rekord i denne sæson, draftvalgene er utvivlsomt muligheden for at vinde efter det, så hvad er de næste overraskelser i processen med at kæmpe for spillerne eller justeringer af holdets opstilling? Fans skal fortsætte med at være meget opmærksomme.